💗SE*Kissetantens Murphy 💗söker nytt hem

SE* Kissetantens Murphy är en kastrerad oriental kille född 2022-05-07 som söker ett nytt förevigt hem. Se stamtavlan här. Han har vackra gröna ögon som får vem som helst att smälta.😍 Han är mycket busig och vill ha en kompis som är stark i sig själv och gärna brottas på katters vis.. 😘

 Vi tror en kastrerad hane eller kattunge med gott självförtroende passar honom bäst som kompis då vi märker att honorna här hemma tycker han är lite för mycket när han är på sitt bästa bushumör. 💞

Murphy är en mild, kärleksfull, gosig och mycket  trevlig herre mot sina människor.😍🥰 Kan vara lite osäker på nya människor men det går snabbt över..💪 Har ni hemmet åt fina Murphy så hör av er och berätta lite om er själva.🙏💕 Vi levererar honom till sitt nya hem när det är dax.🥰 Tror du dig ha det rätta hemmet skicka ett mejl till smjias@gmail.com så pratar vi ihop oss. 💞

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.