Underbara katter till salu😍🥰😘

Det är tufft men vår J-kull behöver nu få flyga ur sitt bo… Vi önskar i första hand sälja alla i par för smidigare flytt för dem. 🥰 Vi behöver lämna plats åt kommande generationer så vi har valt att två vuxna oxå ska få flytta till nya hem. De är alla kastrerade. Vi önskar att alla får bo som innekatter. Gärna med kontrollerad utevistelse i sele, katthage eller nätad balkong. Alla är naturligtvis stambokförda i SVERAK och är helförsäkrade i Agria som med fördel kan övertas av nya ägarna. Siameser, Balineser & Orientaler är mycket lekfulla som ras även som vuxna. Har ni hemmet dessa underbara individer ska få berika kontakta oss via mejl: smjias@gmail.com

❤️Jessie & Jolly❤️

Jessie
Siames hona född 22/5-22 som önskar flytta tillsammans med Balinesen och pappa Jolly född 2/8-21.
Båda är kastrerade.
Pris: 20000:-

❤️Joker & Fargo❤️

Joker
Siames hane född 22/5-22 önskar flytta tillsammans med
Fargo Oriental född 29/1-20
Båda är kastrerade.
Pris: 20000:-

❤️Jason & Junior❤️

Junior (minst) siames hane och Jason (störst) Balines hane födda 22/5-22 önskar flytta tillsammans till sitt nya hem. Båda är kastrerade.
Pris: 27000:-

Det här inlägget postades i Flytt nytt hem, Kattungar till salu och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.