Godmorgon dag 63 😻😘

Jag kan inte få nog av att titta och känna på sparkande gobebbar i magen..🥰😘 Jag längtar så efter att få se hur många det finns där inne..😻 Om det blir både orientaler och siameser. Långhår,korthår .. Hur många honor respektive hanar.. Idag ska jag åka till frissan och det känns som det är lugnt så jag kan göra det.. Min Frissa är dessutom supersnabb så jag blir inte borta länge. 😁 Ha en fin dag i vinter Sverige.. 🙏❤️

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 svar på Godmorgon dag 63 😻😘

 1. Regina skriver:

  Så spännande😍 Vilken dag är det beräknat att kullen föds?
  Vänligen,
  Regina

  • S*Mjia's skriver:

   Allt är normalt mellan 60-70 dagar..😊 Men vanligast mellan 65-68.. Så vi får se.. De kan komma ut när som helst. 🥰😘

Kommentarer är stängda.