Godmorgon dag 63 đŸ˜»đŸ˜˜

Jag kan inte fĂ„ nog av att titta och kĂ€nna pĂ„ sparkande gobebbar i magen..đŸ„°đŸ˜˜ Jag lĂ€ngtar sĂ„ efter att fĂ„ se hur mĂ„nga det finns dĂ€r inne..đŸ˜» Om det blir bĂ„de orientaler och siameser. LĂ„nghĂ„r,korthĂ„r .. Hur mĂ„nga honor respektive hanar.. Idag ska jag Ă„ka till frissan och det kĂ€nns som det Ă€r lugnt sĂ„ jag kan göra det.. Min Frissa Ă€r dessutom supersnabb sĂ„ jag blir inte borta lĂ€nge. 😁 Ha en fin dag i vinter Sverige.. đŸ™â€ïž

Det hÀr inlÀgget postades i Okategoriserade. BokmÀrk permalÀnken.

2 svar pĂ„ Godmorgon dag 63 đŸ˜»đŸ˜˜

 1. Regina skriver:

  SĂ„ spĂ€nnande😍 Vilken dag Ă€r det berĂ€knat att kullen föds?
  VĂ€nligen,
  Regina

  • S*Mjia's skriver:

   Allt Ă€r normalt mellan 60-70 dagar..😊 Men vanligast mellan 65-68.. SĂ„ vi fĂ„r se.. De kan komma ut nĂ€r som helst. đŸ„°đŸ˜˜

Kommentarer Àr stÀngda.