Fiddeli & bebbarna finns inte mer 😭😭

Allt gick åt helvete!! 😭 
Det bidde inga gobebbar. 😭
Fiddeli och alla bebbar är döda.😭😢😔 

Vi åkte in till vet i hopp om att iaf rädda en bebbe då alla de andra inte gick att få liv på. En del var det uppenbart fel på. Vi klarade inte den vi hoppades på heller. Veterinären misstänkte en till i magen så han ville kolla med ultraljud om den levde…Det gjorde den inte. Han upptäckte dessvärre oxå att Fiddelis buk var full av vätska.? Han drog ut vätska och det var gulaktigt segt. Troligtvis FIP. Det här är nog bland det värsta jag varit med om. Sörjde kattunge efter kattunge under dagen men kunde inte i min vildaste fantasi tro att vi skulle få lov att låta vår älskade Fiddeli följa med dem. 😭😭😭
RIP Fiddeli och alla bebbar.❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.